donderdag 10 november 2011

Rode sjaal met kraaltjes


 Weten jullie nog dat ik onlangs 2 sjaaltjes heb gebreidt voor mijn kleindochters. Ze hadden allebei een bol uitgezocht die ze wilden hebben. Alleen wilde mijn dochter niet deze kleur maar een effe donkerblauwe.  Mijn kleindochter vond hem wel leuk, maar vorige week reageerde ze toch erg teleurgesteld. Ze zei, oma, ik zou toch een sjaal krijgen van die andere wol. Dus jullie snappen wel, dat ik als de speer aan  deze sjaal begonnen ben. Ze had mijns inziens helemaal gelijk.  Ik heb hem in de breedte gebreid omdat ik hoopte dat het sneller zou gaan. Onzin natuurlijk, want je breidt dezelfde aantal steken. Maar het is het idee. Ik heb  3 recht, 3 averecht gebreidt, en na 3 toeren versprongen. Ik heb de sjaal weer rondom met kleine kraaltjees versierd. En nu maar hopen dat ze hem toch nog leuk vindt. 

7 opmerkingen:

Pauline zei

Wat een werk!

Margreet zei

Wat een prachtige sjaal is dat geworden en wat een werk met al die kraaltjes!
Daar zal je kleindochter wel super blij mee zijn :-)

Amarins zei

WAt een prachtige sjaal. Kan me voorstellen dat ze deze graag wilde hebben. Super leuk!
Groetjes, Amarins

Hallo Peetje zei

hihi, ja den wel dat ze gelijk heeft, maar ze heeft ook een lieve oma die dat voor haar doet. dus ze moet er haast welblij mee zijn.
hij ziet er leuk uit

grtjs Petra

Chrissie zei

Oh Meijra, wat een prachtige sjaal.
Daar zul je haar vast super blij mee maken.
Ik moest wel even lachen hoor, wat een verhaal!!!
Het lijkt mij juist het gevoel geven dat het langer duurt als je hem in de breedte breit, maar wie ben ik hahaha.
Liefs en een fijn weekend Chrissie

Wieke van Keulen zei

Hoi Meijra, leuk dat je mij volgt. Jouw blog iet er ook leuk uit. Ik word helemaal blij van dit soort blogs. Mijn complimenten.

Liesbeth zei

Ik vind hem in ieder geval wel leuk, maar daar heb je zo weinig aan. Zo blijf je wel bezig, hè!!! Hopelijk valt hij in de smaak, groetjes Liesbeth.