woensdag 22 februari 2012

Gehaakte omslagdoek


Ik zag onlangs bij http://pattiscreativechaos.blogspot.com/ een gave omslagdoek. Ik was ook helemaal verliefd op de kleuren die zij gebruikt had. Nu kwam ik op de garstudio een patroon tegen van zo'n omslagdoek en ik had nog veel bollen gemailleerde wol liggen. Die wol vond ik zo mooi toen ik ze kocht, maar met breien had ik er al snel genoeg van. De kleurenverloop was helemaal niet mooi. Met haken daarentegen vind ik het wel erg mooi. Verder had ik ook 3 schitterende grote kralen. maar ik kreeg toch al die draadjes er niet door het gaatje heen, dus ik moet nog even op zoek naar een andere oplossing..
Maar morgen word ik eerst opgenomen in het ziekenhuis. Zoals de meeste van jullie weten heb ik een ritmestoornis VT's, Die zijn best gevaarlijk, want je hart kan zo stoppen met slaan als het te lang duurt. Nu krijg ik vrijdagmiddag een elektrofysiologisch onderzoek met een ablatie. Dat houdt in dat ze de ritmestoornis gaan opwekken en dan celletjes in de wand wegschroeien. De behandeling kan 2 tot 3 uur duren. Dus ik vind het best wel spannend. Daarna heb ik wel 85% kans dat ik genees. Dus ik ga gewoon braaf alles ondergaan, want ik hoop echt dat ik mag stoppen met al die rotpillen. Ik slik momenteel 240 mg betablokkers en nog een stapel pillen.
Nou dames tot volgende week.

4 opmerkingen:

Claire zei

Erg mooi!

Hallo Peetje zei

Heel erg mooi, die gehaakte stola's doen me echt denken aan de poncho's die we vroeger droegen.
ik vind de kleuren ook mooi bij elkaar staan

Creative Chaos zei

Hoi Meijra ,
Jou stola is ook super geworden hoor !!!
Ja, wat mij betreft mogen ze alle patroontjes in t nederlands vertalen , ik kom er ook lang niet altijd uit !!
Ik zal proberen om de hitchhiker zo goed mogelijk uit te leggen ...
Je hebt een rapport van 8 toeren .... 6 toeren meerder je aan de rechte kant 1 steek ... bij de 7de toer meerder je aan beide kanten 1 steek en bij de 8 toer kant je de eerste 5 steken af en eindig je weer met een meerdering ... dit herhaal je tot de hitchhiker lang genoeg is ,
Als je er nog niet uitkomt zal ik proberen het patroon woord voor woord in t nederland te vertalen voor je !
Ik hoop dat het allemaal goed komt ib t ziekenhuis !!! Sterkte !!
Patti xx

Pauline zei

Wat een schitterende omslagdoek, wat heb je dat weer mooi gemaakt!
En verder wil ik je heel veel sterkte toewensen en hoop met je mee dat het daarna weer helemaal goed met je gaat!