dinsdag 28 februari 2012

Weer thuis....


Zo ik ben weer lekker thuis. Ik was donderdag opgenomen en vrijdag heb ik een EFO (elektrofysiologisch onderzoek) en een  ablatie van mijn hart gehad.
Ik kan niet zeggen dat ik het leuk vond. Ik vond het behoorlijk pijnlijk. Maar ik hoor ook van mensen dat het geen pijn doet. Ik begreep van mijn arts dat dat met de lokatie in het hart te maken heeft en hoe vaak ze ableren. In ieder geval heb ik niet de behoefte om het ooit nog te ondergaan. Het goede nieuws is dat ik waarschijnlijk genezen ben. En dat vind ik toch wel weer helemaal geweldig. Maar dat weten we zeker over 3 maanden. Net of ik een tweede kans krijg. Heerlijk, ik ben echt blij. Ik ben nu nog erg moe en een beetje napijn. Maar dat komt vast wel goed. Ik ben ook maandenlang niet lekker geweest en heb een overdosis aan medicijnen geslikt de afgelopen maanden.

Hierboven zie je een foto met een omslagdoeg van gemaakt van koigu garen. Ik was er helemaal verliefd op. Maar wat is dat  garen duur. 12.50 voor 50 gram. Ik dacht ik ga het eerst proberen van sokkenwol dat ik nog heb liggen. Nu zie ik op de foto dat het st een gestreept patroon geeft. Eerlijk gezegd was dat met breien nog niet opgevallen. Nu ik zal wel zien hoe die wordt. Als het niks is, kan ik altijd nog andere wol halen.

9 opmerkingen:

Moos zei

Het lijkt me een belastende en zware ingreep. Nu weer op krachten komen! Op naar een voorspoedig herstel meis!

En voor wat je omslagdoek betreft. Ik vind het waanzinnig mooi worden hoor met die sokkenwol. Echt schitterend!

Pauline zei

Wat fijn dat je weer thuis bent!
Je omslagdoek wordt erg mooi, ik vind die streepjes wel leuk!

Saskia zei

het klinkt allemaal niet prettig, ik zal voor je duimen.

en ik vind de omslagdoek erg leuk zo

Elizabeth zei

Grote grutten, dat klinkt allemaal als niet prettig! Maar ik hoop echt voor je dat het nu tot de verleden tijd hoort. Ze kunnen tegenwoordig zoveel. Nu lekker een beetje bijkomen en goed voor jezelf zorgen.

Christine zei

Goeie god, wat zeg je nou?
Maar wat een grandioos nieuws zou dat zijn.
Doe kalm aan Meijra, ik hoop dat je snel wat opknapt.
De sjaal is super, mooie kleuren zeg.
Liefs en beterschap Chrissie

Laura zei

Welkom Thuis Meijra. Ik hoop echt dat het vanaf nu heel veel beter met je gaat. En je omslagdoek vind ik prachtig geworden.,
Veel liefs Laura

Laura zei

Hé Meijra, ik heb je een award gegeven. Als je geinteresseerd bent dan kun je hem van mijn blog halen.
Gr. Laura

Hallo Peetje zei

wat fijn om te horen dat je weer thuis bent en zo goed als zeker beter bent. ik duim met je mee en hopelijk binnenkort het goede nieuws.. doe maar lekker rustig aan.

Creative Chaos zei

Wauwww , schitterend , wat een kleurenpracht !!!!
Ik hoop dat je een voorspoedig herstel hebt en die nare dingen niet meer hoeft te ondergaan !!!
Patti xx