woensdag 29 februari 2012

Award


Kijk eens hoe lief! Ik heb een award gekregen van Laura. Laura die altijd van die schitterende dingen maakt. Hier de link van haar blog, dan kunen jullie bij haar ook even een kijkje nemen. http://laurasfrutselblog.blogspot.com/2012/02/award-gekregen.html?showComment=1330533835425#c6335376994883248045
Laura verrast mij regelmatig met een schitterende kaart creatie, daar waar volgens mij echt uren werk in zit.

De liebster blog award.


Er zitten wat regels aan.

De regels

* Zet de Award op jouw blog.

* Vermeld de gever van de Award met link.

* Geef de Award door aan 5 bloggers (met minder dan 200 volgers) door hun naam + blog met link te vermelden.Nu is het de bedoeling dat ik deze award dus doorgeef aan 5 medebloggers. Dit vind ik best moeilijk om te doen, want ik vind heleboel blogs heel erg leuk en ik volg er meer dan honderd geloof ik. Het feit dat het blogs moeten zijn met minder dan 200 volgers, maakt het weer iets makkelijker.

Maar omdat het bloggers moeten zijn die minder dan 200 volgers hebben, wil ik het wel doen, omdat het toch ook leuk is om die blogs in het zonnetje te zetten.


De 1e geef ik heel graag aan Elly, volgens mij was ik haar 1e volger. Ik was helemaal weg van haar idee om elke dag een muts te maken. Als ik veel meer tijd zou hebben, zou het net  zo goed een hobby van mij kunnen zijn. Ze maakt zulke leuke mutsen. Geweldig. Ze zou er een boek van moeten maken. Elly ik kijk steeds met veel plezier op jou blog en ik ben nog steeds verbaasd dat je niet meer volgers hebt.
http://365mutsen.blogspot.com/2012/02/muts-nummer-156.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+365Mutsen+%28365+MUTSEN%29

De 2e geef ik met liefde aan Patty, bij Patty geniet ik altijd van haar grappige verhaaltjes onder haar creaties. En ik geniet enorm van kleurrijke sjaals en poncho's die zij maakt. Als ik bij haar iets zie, met die mooie kleuren kijg ik gelijk zin om het ook te maken. Heb ik dan ook al gedaan;) Lieve Patty ik geef de award dan ook heel graag aan je.
http://pattiscreativechaos.blogspot.com/

De 3e award geef ik aan Chrissie, onze dolle Chrissie die altijd zo grappig uit de hoek komt en die altijd van die ontzettende mooie dingen maakt. Echt bijzondere dingen. Ze gaat iedere uitdaging aan die ze voorbij ziet komen volgens mij. Zo koopt ze een poncho, als haar man hem dan niet mooi vindt, geen punt voor haar. Ze zet gewoon de schaar erin, en maar maakt er dan iets anders van.
Chrissie deze award voor jou. je hebt ook altijd een bijzonder plekje in mijn hart.
http://mypreciousonequilting.blogspot.com/

De 4e award gaat naar Karin. Karin maakt de mooiste sierraden die je je maar kan bedenken. Je moet haar blog echt eens gaan bezoeken, dan zie je dat ik niet overdrijf. Karin, ik vindt het toch zo knap wat je allemaal maakt, bij deze dan ook voor jou een award.
http://karinvanblijswijk.blogspot.com/

de 5e award gaat naar  de Breimaan http://breimaan.blogspot.com/2012/02/warme-baby-slofjes.html Volgens mij blogt ze nog niet zolang maar ze maakt wel hele leuke dingen. En ook leuk voor haar als mensen komen kijken en haar gaan volgen.

Nou de rest van de blogs vind ik ook schitterend, maar helaas mag ik hem maar  5 x doorgeven. En helaas hebben sommige mensen toch echt teveel volgers, ha ha.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat met je award

Creative Chaos zei

Hoi Meijra , proficiat met je award !! Je hebt m verdiend hoor !
Wat lief dat je aan mij hebt gedacht en het komt heel goed uit , ik zat/ lag net in de lappenmand , maar jij hebt mijn dag weer goedgemaakt !!!
Ik ga de award strakkies op mijn blog plaatsen , maar het zal moeilijk zijn om nog 5 mensen bij elkaar te zoeken ..
Het lijkt wel of veel mensen er een wedstrijd van maken wie de meeste volgers heeft , haha , nou ik heb liever een leuk reactie dan een volger !!
liefs, Patti