woensdag 8 juni 2011

gebreid vest, deel 2


Ik moet zeggen dat ik aardig opgeschoten ben in de vakantie. De  patronen waren niet zo moeilijk als dat ze leken, wel je aandacht erbij houden natuurlijk, ha ha. En dat valt niet altijd mee:)
Eelijk gezegd had ik hem in de vakantie af willen hebben. Maar ik heb steeds ruzie met de mouwen, ik heb ze ook al 7 x uitgehaald. Het patroon is wel goed te doen, maar als je moet meerderen aan de zijkant, zucht.... Maar goed ik ga nu elke naald die ik gedaan heb opschrijven.


Ook heb ik een beginnetje gemaakt van een borduurwerk dat ik vorig jaar in elburg gekocht heb. Dit is ook de 1e keer dat ik gobelin borduur. Superkleine steekjes, maar wel een uitdaging. 66.000 in totaal. Maar wel ontzettend leuk om eens te doen. Ik kan mijn borst bloot maken, want ik heb nog zo'n pakket liggen. Ik wilde dat ik meer tijd had. Ik kan wel hele dagen handwerken als ik de tijd had, heerlijk gewoon.


We hadden echt mazzel onderweg, op de meeste plaatsen was het nog erg rustig. Dit was een plekje naast een vestingstadje, waar de plaatselijke bevolking hun artistieke dingetjes verkocht.

Dit was een plekje aan het strand, ook niet verkeerd.

Omdat het weer in frankrijk een beetje tegenviel, zijn we doorgereden naar palamos. Op die camping stonden we heerlijk alleen op een veldje. Ook fijn voor de honden. Die kunnen eigenlijk nooit ergens los, dus die hebben de week van hun leven gehad.

Dit was weer een leuk dorpje Anduze in de frankrijk, hele smalle straatjes en daar maakte ik toch wat mee. Ik liep in mijn eentje een beetje door het dorpje te struinen. Liep ik een straatje in waar eigenlijk niks was, liepen er opeens 8 man met pistolen naast me, moesten ze toevallig bij de deur zijn waar ik voor stond. Ik schrok me rot en liep heel snel door. Ze stonden nog geen meter van me af. Bleek het een inval te zijn in een huis, waarschijnlijk een drugspandje op de lucht af te gaan.

 We hebben veel gefietst in de vakantie, maar nu en dan viel het niet mee hoor, bergje af wel, maar bergje op....
De laatste camping was erg druk, maar reuze gezellig. Het was een hele sportieve camping. Mensen gingen met elkaar fietsen, wandelen en jeu de boulen. Ellke dag:)

En de camping eigenaar trakteerde 1x per week op een wijn avond. Heerlijke wijn en reuze gezellig.

3 opmerkingen:

Chrissie zei

Wat een reuze leuke vakantie Meijra.
Jeetje dan schijt je echt in je broekie, maar............... je kunt er nu om lachen en hebt weer eens wat anders meegemaakt hahaha.
Je vest ziet er super moeilijk en ingewikkeld uit, en dat meerderen is een crime, I know!!!Je wilt het patroon er toch weer in houden.
Hopen dat het je gaat lukken.
knuffels Chrissie

Amarins zei

Dat ziet er super leuk uit, zo te zien was het prachtig.
En je hebt lekker kunnen handwerken. Prachtig wordt het allemaal. En je borduurwerk ben je wel heeeeeeeeeel ver meegekomen, super!
Groetjes,
Amarins

Marianne zei

Allereerst wat een prachtige vakantie foto's Meijra! Zo te zien heb je een heerlijke tijd gehad.
Dan je vest, wauw........... echt prachtig!
Je borduurwerk ziet er ook weer helemaal mooi uit. Je hebt heerlijk wat kunnen doen zeg in je vakantie, super!
groetjes
Marianne.