zaterdag 15 oktober 2011

Omslagdoek


http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=134&d_id=3&lang=nl
Hierboven de link naar de garnstudio voor het patroon van de omslagdoek.
Ik heb alleen kid Silk mohair gebruikt. Eerlijk gezegd dacht ik dat het meer oudroze zou zijn, maar het is eerder zacht lila dan roze. Maar het is een prachtig garen. Je ziet de glans van de zijde er gewoon inzitten. De omslagdoek weegt nog geen 70 gram, en ik heb net 3 bolletjes gebruikt. En ik ga hem aan iemand geven die veel voor anderen doet, en toch altijd op de achtergrond is. Zo onzichtbaar en dat doet ze echt al jarenlang. Prachtig vind ik dat als mensen dat kunnen. Daar heb ik echt respect voor. In mijn ogen een heel bijzonder mens. Nu maar hopen dat ze hem ook mooi vindt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi gedaan.

Elizabeth zei

Wat een prachtige omslagdoek..., natuurlijk vindt ze die mooi. Hij is echt het einde, zo mooi!
Wat een uurtjes zitten erin...

Groet, Elizabeth

Liesbeth zei

In één woord.....schitterend!!!
Die heb je heel erg mooie gemaakt, ik vind de kleur ook heel leuk. Ik weet wel zeker, dat ze hem mooi vindt. Hij IS namelijk mooi!
Groetjes Liesbeth.

Pink Princess zei

Schitterend idd, en die kleur is prachtig ♥

Guusje, zei

Wat een mooie omslagdoek is dit geworden.

Hallo Peetje zei

Dit vind ik echt knap, zo mooi ajourpatroon en wat een geduld moet je daar voor hebben, ik maak zelf veel fouten met ajourpatroontjes en het uithalen/terugsteken is een crime. dus zo'n groot werkstuk zou niet echt aan mij besteed zijn. Degene die hem krijgt moet haast wel blij zijn, met zoveel liefde gemaakt
dat is zo waardevol.

Fijne zondag