zaterdag 10 maart 2012

Wolletjes........

 Leuk he?

 En dan is dit nog maar een klein beetje van het hele assortiment. Ik heb me moeten bedwingen om maar 4 kleurtjes mee te nemen, maar het liefste had ik alle kleuren genomen. Heerlijk gewoon om naar te kijken. Ik loop lekker te mopperen dat er geen handwerkwinkels in de buurt zijn, zit er een hele leuke winkel in schiedam op de hoogstraat,  http://www.hobbyiaan.nl/  Deze wol heeft ze in alle kleurtjes en in 3 verschillende diktes. Heerlijk om te breien en te haken, menig haaksters hier op internet zouden er graag een kijkje nemen, dat weet ik zeker, zeker als je de prijs hoort van de wol, zo goedkoop ben ik nog nooit klaar geweest. Verder is er ook heel veel katoen te krijgen.

Nou de hitchhiker  schiet ook lekker op, volgens het patroon moet ik 42 puntjes hebben, ik zit nu aan de 35 en heb nog een klein bolletje. De wol is schitterend, maar breien is iets minder fijn. Als je nl niet oplet zit je in een halve draad. En als je verkeerd steekt of een steek laat vallen is het moeilijk te corrigeren. Maar ik ben blij met het resultaat. En het is inderdaad verslavend breien, die puntjes en  kleurtjes..

8 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Wat een mooie lentekleurtjes hebben die bolletjes wol.

Marianne zei

wat een gezellige wolltjes Meijra! Super! En je sjaal wordt ook helemaal schitterend zeg... prachtig!
groetjes Marianne.

mija zei

Van al die bollekes wol daar wordt een mens zo vrolijk van.
Ik kan daar ook enorm van genieten.
groetjes

anita zei

wat een mooi garen mag ik vragen welk garen dat is
gr anita

Christine zei

Das zeker geen geld als ik het zo op haar site zie.
Meijra, wat een heerlijke bollen!!!
Wat ga je ervan maken?
Die sjaal ziet er goed uit zeg, mooie kleuren zo.
Veel brei/haakplezier, knuffels Chrissie

Creative Chaos zei

Ha Meijra , wow wat word je hitchhiker supergaaf !!! En wat een mooie wolletjes heb je gejocht ... wat ga je daarvan maken ????

Blahhhhhhh ik heb eeb rot griep of kou te pakken, koppijn, koorts , spierpijn en helemaal nergen zin in , zelfs niet om te breien .... zal dus nog een hele tijd duren voor ik weer wat kan laten zien , snik , snuf :-((((
liefs, Pat

Martine zei

hai Meijra, dank je wel voor dit super bericht over de wolletjes die je bij mij hebt gekocht! Het kan niet anders dat je er iets moois van gaat maken als ik zo naar je andere projecten kijk. Ik houd mij aanbevolen voor een foto als het klaar is. Groetjes Martine

Martine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.