maandag 15 oktober 2012

poppen breien met Arne & CarlosIk weer, als ik iets leuks zie, gaat het kriebelen en wil ik het ook maken. In ieder geval proberen.
Dus boek gekocht en aan de slag. Echt heel erg leuk om te doen. Maar natuurlijk meer werk dan ik dacht. De 1e pop is klaar, ben nu met de kleertjes bezig en dan lijkt ze zowaar op knofje van de kinderserie voor de allerkleinste. Hier alvast een fotootje van de 1e pop.

8 opmerkingen:

Pauline zei

Jaaa! Je hebt gelijk, het is net knofje!
Heel erg leuk.
Ze leeft wel op grote voet, haha.

vee zei

ik heb dat boek ook gekocht, maar ik zit al drie avonden te knoeien met die 4 priemen waar ge dan 8 steken over moet verdelen pffff
het lukt langs geen kanten,ik zit echt in de knoop
ik kan pertang redelijk goed breien,zelfs sokken enzo, maar ik vrees dat ik voor deze poppen ga moeten passen
dus heeeeeel veel bewondering voor jou!

Angeline zei

Nou je Knofje is leuk geworden!ik vind ze erg leuk de gebreiden poppen van hen,maar denk dat het allemaal een stuk ingewikkelder is als een pop haken,dus is waag me er niet aan,denk dat als ik met meerdere breinaalden tegelijk aan de slag zou moeten ze binnen de kortste keren door het huis zullen vliegen van ergernis!ha,ha...ach ja zo heeft ieder zijn eigen specialiteiten;-)!

groetjes
Angeline
www.mijnplekkie.tk

Christine zei

Die ben je zo kwijt aan 1 van je kleinkinderen Meijra.
Wat een dot van een pop is dat geworden.
Lijkt me een heel erg leuk werkje.
Liefs Chrissie

Evelief zei

Goed gedaan!! Leuk met het rode haar! Superleuk om te maken of niet? Ik ben ook bezig met een roodharige! Ben benieuwd naar de kleertjes!! Succes. Groetjes Evelien.

Hetty zei

Wat een mooie pop,die heb je niet lang denk ik.
Groetjes Hetty.

Creative Chaos zei

Hey lieve Meijra ,
Prachtige ddingen heb je weer gemaakt , jij handwerkt echt veel !!!
Ik zit niet in een dip hoor, ben juit heel blij dat ik er nog ben , want het was echt op het nippertje !! Ik voel me wel nog heel zwak en ook onrustig, maar ja , ik heb alweer een paar pennetjes gebreid !:-)
liefs, Patti

Creative Chaos zei

Nou ja , ziek ... ik ben van matig COPD patient ineens zwaar longpatient geworden , had een CO vergiftiging met mijn doorgerookte longen !
Ik ben nu de strijd tegen de sigaretten aangegaan en dat zal nog echt moeilijk worden , maar ja , ik moet wel, wil ik nog wat langer kunnen handwerken .... :-)
liefs, Pat xx