vrijdag 21 december 2012

gehaakt spreiKennen jullie dit gehaakte sprei nog? Een paar jaar geleden ging hij over inernet als Hal. Ik heb toen 1 baan gehaakt, maar een foutje gemaakt aan de punt. Toch blijft hij in mijn ogen supermooi, en wil ik heb toch nog gaan maken. Ik heb na heel lang zoeken het patroon weer gevonden en ga er toch weer aan beginnen. De gehaakte rand haal ik uit en ik denk dat ik alle banen tegelijk ga haken, dan hoef ik maar 1 keer na te denken. Of ik wil elke week 1 baan haken. Daar moet ik nog even over nadenken. Zijn er liefhebbers die mee willen doen? Het lijkt me erg gezellig om met een paar te haken en dan kunnen we elkaar stimuleren.
 

8 opmerkingen:

Angeline zei

Hij is erg mooi,waar heb je het patroon kunnen vinden?

Fijne kerstdagen en een gezond,gelukkig en creatief 2013 toegewenst!

groetjes
Angeline
www.mijnplekkie.tk

meijra zei

Hij stond in een oude ariadne. Maar ik wist niet meer welke.

Laura zei

Wat een mooie Meijra, wel een hele klus, maar dat gaat vast goed komen. Alvast hele fijne kerstdagen toegewenst en een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toegewenst. Veel liefs van Laura

Angeline zei

Ohh Meijra,zou je dat patroon voor me willen scannen en overmailen?Dan heb ik wel wat mooie patronen voor jou in ruil retour,moet je maar aangeven wat voor iets aan patronen je terug wil hebben dan,als je akkoord gaat,ha,ha...;-)

Ans zei

wat een super mooie sprei........ik kom je net tegen op blogger en o, die sprei!!!!!! daar zou'k graag een patroon van hebben.
Groetjes Ans.

Ria zei

Wat een mooi sprei !! Je zult hem inmiddels wel af hebben.
Ik zou dolgraag het patroon ontvangen, is dat mogelijk?

jolisa veldwijk zei

Hoe is de sprei geworden? En zou ik het patroon mogen hebben?

marleen zei

Beste meijra. Ik ben net begonnen met haken, vind deze sprei zo prachtig, heb je het patroon asjeblieft voor me? M.h.schulte@gmail.com