zondag 25 augustus 2013

diverse haaksels

Zo de laatste tijd wel steeds wat dingetjes gehaakt, maar veel te lui om te bloggen. Ik schaam me best dat ik zo weinig blog en ook weinig reageer bij anderen momenteel. Ik zit eigenlijk een beetje mijn dagen uit momenteel. Teveel aan mijn hoofd met hoe het nu verder moet. Ik werk 2 dagen in de week een paar uurtjes boventallig, maar weet werkelijk niet wat er boven mijn hoofd hangt voor de toekomst. Ik probeer het wel naast me neer te leggen want ik heb er toch geen invloed op. Maar ik moet zeggen dat je er onbewust toch constant mee bezig bent. Ik heb ondertussen wel de onderzoeken achter de rug met betrekking tot de overgebleven schade in mijn hoofd. Ik moet nog eventjes wachten op de uitslag. Nu nog even de 2e slang afmaken voor mijn andere kleindochter, want de dames komen as dinsdag heerlijk bij oma spelen en dan krijgen ze ze allebei tegelijk. De gehaakte etuitjes heb ik op pinterest voorbij zien komen, en die vind ik zo leuk om te maken. Alhoewel ik er al weer diverse afheb en ook alweer kwijt ben. Dus nu wil ik er voor mezelf ook nog 1 maken. Dat kleine zeepzakje heb ik voor een collega gemaakt. Het kussen heb ik gemaakt van verschillende kleuren gehaakte blokken, en dat potje is een leeg olijfpotje, daar kan ik mooi mijn haaknaalden in bewaren naast me. Dat ideetje heb ik bij Laura gezien op haar blog.

4 opmerkingen:

Pauline zei

IK begrijp je volkomen hoor! Het is heel moeilijk als je niet weet wat er in de toekomst op je ligt te wachten..maar bedenk wel: een mens lijdt vaak het meest aan het lijden dat hij vreest.
Sterkte met alles.
En ondertussen heb je toch nog leuke dingen gemaakt!

Cattinka zei

Du hast ja eine Menge fertig bekommen. Die Täschchen aus den winzigen Grannies gefallen mir heute am Besten.
LG
KATRIN W.

Harma Nijhof zei

Hoi Meijra

Je hebt er hele mooie dingen op staan.Ik wou vragen heb je een patroon van de witte en roze sprei?

Vr Gr Harma

meijra zei

Hallo Harma, ik wil het patroon met alle liefde naar je toe sturen, maar ik heb geen email adres van je. Ik zit momenteel ook in het buitenland, dus als ik niet gelijk reageer heb ik geen internet. Vanavond zeker nog wel.
gr. Meijra