zondag 23 februari 2014

Vanalles wat.....

Zo eindelijk weer een bericht van mij, ik heb niet stil gezeten qua handwerken, maar ik heb gewoon moeite met bloggen tegenwoordig. Of blogger veranderd steeds dingen waardoor ik er niet meer inkom, of het komt inderdaad door mijn hersenletsel. Maar ik krijg steeds codes dat er problemen zijn. In ieder geval lukt het vandaag weer eens dus lekker even wat fotootjes plaatsen. Ik ben nog steeds aan het revalideren in rijndam en dat begin ik eerlijk gezegd aardig zat te worden. Ik verlang ernaar dat ik eens een paar weken geen hulpverleners om me heen heb. Niets ten nadele van de hulpverleners want ze doen hun werk hartstikke goed, maar ik verlang naar een leven zonder. Ik had van mijn dochter een bol sokkenwol gehad dacht ze, maar het was voor nld nr 6, en er zat maar 100 meter op een bol, dus ik heb er een muts voor haar van gemaakt. Van mijn jongste dochter kreeg ik een oude poef vol met verfvlekken, ik heb hem zo goed mogelijk schoongemaakt en probeer er een hoes omheen te haken. Verder had ik vorig jaar wol met lovertjes gekocht en was ik ook aan een vest begonnen, maar bij de kraag kwam ik er niet meer uit, uit het patroon. Dus uitgehaald en ben er nu een trui van aan het maken. Maar ik kon nergens een echt leuk patroon vinden voor deze naalddikte, de meeste tuipatronen tegenwoordig zijn voor hele dikke naalden. Ook ben ik nog bezig met de visserstrui voor mijn man. De sokken blijven ook geregeld op de pennen staan. EN ik ben met 2 dekens bezig. Ik doe mee met de crochet along en ik heb een ripple denken volgens het patroon van Attic24 opstaan. Dus jullie snappen dat ik me absoluut niet verveel, haha. Ik moet echt uitkijken dat ik niet teveel opzet, anders ben ik straks overspannen van handwerken. Ik zie momenteel steeds gehaakte knuffels tegenkomen op internet met Afrikaanse hexagons, echt hartstikke leuk, dus ik moet doorbreien en haken, want die wil ik ook dolgraag maken. zucht. Nou ik ben blij dat het vandaag gelukt is om een bericht te plaatsen. Oh en niet te vergeten heb ik leuke telefoonhoesjes gehaakt voor de kleindochters:)

4 opmerkingen:

Creative Chaos zei

Ha Meijra , yep, ik ben terug !! Ik moet er wel voor betalen met een vette kuur Prednison , maar het ik het dubbel en dwars waard geweest , dit nemen ze me niet meer af !!!!!

meid, wat een prachtige sokken heb je gemaakt , wat is de naam van dat felle garen ??? Ik was alle sokken met de hand , met shampoo, maar toch verslijten die van hubbie als de pest, hehe , maar dan blijven we gewoon doorbreien !!
En nee, het ligt niet aan jou , Blogger doet bij mij ookal heel lang raar !!!!
hele dikke knuffel, Pat XXX

Ellen Van Dyck zei

Prachtige werkjes heb je gemaakt! Ik kwam je post tegen op de haak-maar-aan-blog en volg je eigen blog nu via Bloglovin.

Groetjes,
Ellen

Amarins zei

Wat zijn je sokken gaaaaaaf, wat een prachtig mooi garen. Ik wil ook zo graag sokken breien maar het is me nog niet gelukt. Je dekens zijn ook super. Ben ook met die van attic24 bezig. Zo leuk om te doen hè.
Groetjes, Amarins

Creative Chaos zei

Ha lieverd , jeetje wat erg van je zoon , 30 jaar pas ....... wat een doffe ellende !!
Ja hoor , ik zit ook op Facebook met de naam Patti Aguilera ... ik zou het heel fijn vinden om daar ook contact met je te hebben !!
knuffel, Pat