vrijdag 26 februari 2010

Even niks

Donderdagmiddag ben ik gevallen. Ik zag dat de metro er stond, en ik wil de trap oprennen om te proberen hem nog te halen. Maar ik had de pech dat er een stoeptegel omhoog stak vlak voor de trap. Het ging erg snel en voor ik het wist lag ik met mijn snuffert languit op de trap. Het ging zo snel dat ik amper tijd had om na te denken. Het enige waar ik nog aan dacht was dat ik mijn knie moest ontwijken, omdat ik die een dag daarvoor bezeerd had aan een punt van een bureau. Iedereen schoot te hulp, en ik liep verder de trap op. Het viel wel mee voor mijn gevoel. Alleen voelde mijn arm zo raar aan. Hij was voor mijn gevoel erg zwaar,   deed erg pijn en ik kon mijn tas niet tillen. Wel kon ik mijn vingers bewegen.
Toen ik in mijn woonplaats aankwam een uur later en het laatste stukje met de auto naar huis wilde, kwam ik erachter dat ik mijn arm niet kon gebruiken, en niet bij mijn stuur kon.
's Avonds toch maar even naar de huisartsenpost gegaan, en die stuurde me door naar de SEH van het ziekenhuis. Hij was gelukkig niet gebroken, maar ze hebben hem wel ingezwachteld en in een mitella gehangen en gezegd dat ik hem 10 dagen niet mag gebruiken. Daar zit je dan. Niet handwerken dus.
Het verbaast me wel hoeveel je nog kan met 1 arm, al duurt alles wel ontzettend lang.
Aankleden, tandpasta op een tandenborstel doen, typen op de computer met 1 hand. Haar föhnen en aardappelen schillen lukt helemaal niet.
Gelukkig kan ik nog computeren maar niet handwerken is toch een straf voor mij.

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Jee wat een pech. Heel veel beterschap en doe idd maar rustig aan.

Chrissie zei

Ach lieve schat, wat een ramp!!!
Wat een straf om niet veel te kunnen handwerken he, ik kan er over mee praten hoor.
Heel erg veel beterschap en ik hoop dat je snel van de pijn af bent.
Knuffel Chrissie

Anoniem zei

Wat een pech heb je toch, het ergste is natuurlijk dat je niet kan handwerken. Ik las net bij Chrissie dat je vraagt hoe groot de maten moeten zijn van de vierkantjes die eromheen zitten. 3 inch is met naadtoeslag er blijft ongeveer 2,5 inch over. Je moet op je naaimachine het inch voetje gebruiken. Heb je nog vragen dan mail me even.

Guute zei

Ai, ai, dat klinkt nogal pijnlijk. Maar gelukkig niks gebroken. Misschien kan je in die periode veel boeken bekijken en inspiratie opdoen.