maandag 15 maart 2010

Fashion shop van girls day out.

Zo het leven is weer een beetje normaal, mocht eindelijk na tien dagen mijn mitella af, crashte mijn laptop. Inmiddels heb ik een andere gekocht, maar voor ik alles weer op orde had met mijn computer. Maar goed ondertussen ook de fashion shop gemaakt. Tjonge wat is dit leuk om te doen. Ik ben gek op glitter en glans, dus ik kon mezelf goed uitleven. Vooral dat corsetje vond ik zelf heel leuk. Ik heb aardig wat bijzondere stofjes liggen, dus eigenlijk vond ik het best jammer dat er niet meer van dit soort dingetjes in verwerkt waren. Inmiddels ben ik ook aan een nieuwe baan begonnen in het diagnostisch centrum voor 2 dagen. En ik heb het reuze naar mijn zin. Woensdag staan de 1e patiënten al op het programma.. Spannend hoor.
Vandaag krijg ik de twee dames (mijn kleindochters van ruim anderhalf). Dus van handwerken zal er niet veel komen. Maar wel altijd reuze gezellig als ze er samen zijn.

4 opmerkingen:

Chrissie zei

Oh Meijra wat een pracht blok!!!!
Ik ben zelfs een beetje boel jaloers op je.
Nu kan en mag ik even niets doen, en ik heb er zo een zin in!!!
Waarom verzin je er zelf dan nog niet een blok bij in dit genre?
Het is tenslotte toch jou quilt!!!
Lieve schat, veel succes met je nieuwe baan.
Knuf Chrissie

Cattinka zei

Hello Meijra,
your Fashion Shop is very nice. This is the block I want to work on next month. I like the glittery fabric you chose for the bust!
KATRIN W.

Guusje, zei

O wat ontzettend mooi is dit blok geworden en wat fijn dat het weet beter met je gaat en ja als je com puter eruit ligt gaat het wat lastig.

Laura zei

Hoi Meijra, wat is je blok mooi geworden. Vooral je corsetje prachtig. Ik houd ook wel van bling bling hahaha.
Succes met de volgende. Groetjes en veel liefs van Laura