dinsdag 24 januari 2012

en nog een setje

Zo en deze setjes gaan naar oostenrijk, daar woont een vriendin van me met haar man en 2 kinderen. Zij was de leukste collega waar ik ooit mee gewerkt heb. We waren echt een team, en dat maak je niet vaak mee. Ik mis haar ook echt. Maar ze ging emigreren en ze zijn appartementen gaan verhuren voor  vakantiegangers. http://www.chalet-silber.at/Niederlande/ Dus als jullie nog een leuk adresje zoeken voor de vakantie.
 Ik had een paar weken terug roze polsjes opgestuurd voor haar dochter en daar was ze toch zo blij mee. Ze gingen zelfs niet meer uit als ze naar bed ging. Dus ik dacht dan maak ik er nog een paar. Nu valt de kleur op de foto donkerder uit dan het is. Want nu lijkt het alsof het vloekt. Maar hier voor mijn neus ziet het er beter uit. Ik heb er zo'n wokkelsjaal bijgedaan. Voor haar broertje heb ik ook maar een muts en sjaal gemaakt. Want het zijn wel kinderen, en jongens kijken er toch ook naar uit om iets te krijgen. 
En nu maar hopen dat ze deze ook leuk vinden. Ik was nl klaar met die zwarte sjaal en toen dacht ik, misschien had hij ook liever kleurtjes gehad.
De krulsjaaltjes heb ik uitgedeeld onder mijn collega's, die ook weer blij.

4 opmerkingen:

Pauline zei

Wat een leuke verwennerij, en zo'n verrassing is altijd leuk!

Chrissie zei

Wat ontzettend lief van je Meijraz.
Je hebt prachtige setjes gemaakt en ik kan me voorstellen dat ze nu heel erg welkom zijn, daar is het vast veel kouder als hier.
Je bent een lieverd.
Knuffels Chrissie

Cora zei

Lieve Meijra,
Heb al stiekem gekeken naar de mooie setjes,een voor onze diva Lieke en voor onze stoere zoon Koen!!Lieke gaat wel op school alles showen en alle meisjes in de klas willen dat dan ook hahaha.En Koen trekt het aan naar de ijshockey!!En wat het leuke van alles is alle mama's vragen dan of ik dan hebt gemaakt!Maar alle eer gaat naar jou!!!Dikke kus xx Cora

Saskia zei

wat een leuke kadootjes, en nog leuker om ze zomaar op de mat te vinden