zaterdag 23 juni 2012

Tja eigenlijk vanalles.......


We zijn een poosje terug met de camper in Brugge geweest, wat een leuk stadje is dat om te winkelen. Ik had daar een pakketje gekocht om te borduren, samen met die bollen sokkenwol van reggia. In het pakketje zaten een paar borduurtjes, zoals een speldenkussentje, boekenlegger en een klein dingetje voor aan een schaartje. Dat laatste heb ik nu af. Echt leuke handwerkjes om in de camper mee te nemen voor onderweg. Brugge is echt een aanrader om te gaan winkelen.

Ik had ook nog een paar mutjes gemaakt voor goed doel.


Nieuw projectje voor tussendoor. Ik haak graag tussendoor als ik geen zin heb om iets anders te doen. Gewoon heerlijk blokjes haken, geen haast, gewoon wat klaar is in een zakje en we zien wel. Maar toch haakt het nog snel, die blokjes. Hier liggen al 3 zakjes van 33 stuks. Nog 33 lila en nog 133 effen wit. Hmmmm komt goed.
Lachen hoor, mijn kleindochter vraagt iedere week voor een gele sjaal. Maar moeders wilt dit absoluut niet. Hoe ga ik dat oplossen. Ik dacht ik begin er niet over dan vergeet ze het wel. Maar nee ze vraagt er al 3 weken achter elkaar om. Wie weet een oplossing.

3 opmerkingen:

Hetty zei

Hoi Meijra.
Wat leuke blokken voor een deken,wat mooi gehaakt.
Prachtige kleuren zo bij elkaar.
De mutsjes zijn ook heel mooi.
Fijn weekend groetjes Hetty.

Amarins zei

Gewoon de gele sjaal maken haha. Ik heb het ook wel eens, en dan laat ik het maar. Als het projectje dan door oma gebreid/gehaakt is is het toch eigenlijk wel heel leuk. Misschien stiekem voor haar maken haha! Je borduurpakketje is erg leuk. Bedacht me dat ik hem hier nog heb liggen maar nog nooit iets mee gedaan heb, stom hè. Je hebt hem prachtige borduurd, je mutsjes zijn prachtig en je haken is ook super. Ik doe het ook graga lekker tussendoor, niet te veel ingewikkeld telwerk zullen we maar zeggen. Liefs, Amarins

Pauline zei

Wat heb je al een hoop gehaakt!
Mooie zachte kleuren.
En je borduurwerkje is ook prachtig geworden.
En die gele sjaal...mm, waarom wil haar moeder dat niet??
Toch maar maken hoor,het is zo leuk om een kind plezier te doen.