dinsdag 15 januari 2013

ienie minie mutsjes

Eerst even vertellen hoe gezellig het zaterdag was. Ik loop al een hele tijd te tobben door mijn rikketik, maar dan is mijn man zo lief om me naar leuke winkels te rijden. Afgelopen zaterdag kozen we ervoor om naar poeldijk te rijden. Daar zat een handwerkwinkel van tante Toos, een winkel van mijn dromen. De naam doet denken aan een oudere vrouw, maar dat was dus een vergissing. Wat een gave winkel was dat zeg. Manlief kreeg koffie en een stoel en ik kon me lekker tegoed doen aan de leuke spulletjes. Ik heb een leuk pakket gekocht om een schort te maken voor 10 euro. Helemaal compleet met stof, lintjes enz. Hele leuke wol gekocht voor 1 euro per bolletje. En borduurstof. Daarna zijn we nog naar de quilthoeve in de lier gereden. Hmmm nog zo'n geweldige winkel. Mijn geluk kon niet op. Ook daar wat borduurlapjes gekocht en 2 mooie tijdschriften. Mijn vriendin haar dochter is bevallen van een heel klein babytje. Het is veel te vroeg geboren, nl 27 weken. Ze weegt maar 600 gram. Dus jullie snappen wel dat het even spannende weken zijn. Mijn vriendin vroeg gisteren of ik een mutsje wilde breien voor haar. Maar ik had geen patroontje. Dat rose mutsje vind ik ook niet zo mooi, maar die maak ik van de week wel overnieuw. Het is eigenlijk zo gebeurd, als je maar een goed patroontje heb. Maar het hoofdje is niet groter dan een tennisballetje zei ze, dus moet ik zoeken naar een klein poppenpatroontje.

2 opmerkingen:

Creative Chaos zei

Hoi Meijra ,
Tja , ik had ook niet echt de huiste stof , maar ik had dit linnenband nog liggen en ik vind de SAL zo leuk dat ik toch maar begonnen ben ..
Leuke aankopen heb je gedaan en ik zag verder op je blog dat je niet stil gezeten hebt !!
Pfff we tobben wat af , jij met je rikketik en ik met mijn longen, gelukkig hebben we onze hobbies !!
liefs, pat

Laura zei

Leuk hoor Meijra, ook dat roze mutsje. Wel vervelend dat je zo blijft tobben. Gelukkig doet een handwerkwinkel heel veel goeds. :) Ik heb nog gereageerd op je vraag. Je moet even op het woordje Thea klikken, en dan kom je op haar blog. Fijne dag verder, Liefs Laura